NYX COSMETICS - to nejlepší z jejich produktů


NYX Cosmetics je společnost pocházejí z Los Angeles a je součástí L’Oréal group. NYX se pyšní označením ‘cruelty-free‘, které znamená, že žádný z jejich produktů není testován na zvířatech. Ceny jejich produktů se pohybují zhruba na stejné úrovni jako kosmetické produkty v drogerii, ale kvalitou se vyrovnají leckterým ,,high-end“ značkám. NYX je v České republice k dostání ve dvou buticích v Praze (OC Nový Smíchov a OC Chodov) a na e-shopu www.nyxcosmetics.cz.V tomto článku bych vám chtěla představit produkty, které mě osobně oslnily úplně nejvíce a používám je prakticky denně.


Fixační sprej – Dewy Finish Setting Spray (219,-). Mnohým z vás se může zdát, že fixační sprej je naprosto zbytečným produktem, ale opak je pravdou. Díky fixačnímu spreji váš make-up vydrží mnohem déle a více splyne s pletí, tím pádem váš make-up bude působit více přirozeným dojmem. NYX vyrábí fixační sprej ve dvou provedeních, a to DEWY FINISH a MATTE FINISH. Dewy finish je vhodný spíše na suchou pleť a díky němu se na vašem obličeji během dne nebudou vytvářet suchá místa a make-up se nebude slévat do vrásek. Matte finish je vhodný spíše pro ty, kteří se potýkají s mastnou pletí, a tímto fixačním sprejem zabráníte lesklým plochám zejména v oblasti T-zóny, které se během dne vytvářejí.

Tekutá rtěnka s matným finišem – Lip Lingerie (239,-). Tuto ikonickou rtěnku snad není třeba ani představovat. Lip Lingerie se stala průkopnicí mezi tekutými rtěnkami a pro mě je i jednou z nejlepších. Tato rtěnka vydrží i konzumaci jídla a po lehkém opravení vypadá jako čerstvě nanesená. Rty nevysušuje a je velmi komfortní na nošení. K dostání je ve 24 odstínech. Mým oblíbencem je Lace Detail, jelikož působí velmi přirozeně a sofistikovaně.

Shora dolů: Lace Detail, Ruffle Trim, Bedtime Flirt, French Maid

Podkladová báze na rty – Lip Primer (179,-). Tato podkladová báze výrazně prodlouží výdrž vaší tekuté rtěnky a umožní snazší opravování během dne. K dostání je ve dvou odstínech – nude a deep nude, kde volba záleží na vašem tónu pleti.


Rtěnka s matným finišem – Matte Lipstick (239,-). Tady asi není co dodávat. Klasická matná rtěnka, která se v porovnání se rtěnkami ve stejné cenové kategorii pyšní poměrně dlouhou výdrží a k dostání je v nepřeberném množství odstínů. Mým nejoblíbenějším se stal Whipped Caviar.

Extra Creamy Round Lipstick (119,-). Tato rtěnka je asi to nepříjemnější, co můžete svým rtům dopřát. Díky své sametové textuře působí absolutně komfortně a lze ji použít na každou příležitost. Já jí používám zejména v zimě, kdy jsou rty vysušené a citlivé. K dostání je zase v nepřeberném množství odstínů a já nejčastěji sahám po odstínech Minimalism a Thalia.

Tvářenka – High Definition Blush (189,-). Na pleti neflekatí, rovnoměrně se nanáší a pleti dodá přirozenou barvu. Já jsem si oblíbila odstín Hamptons.

Rozjasňovač – Illuminator (279,-). Tento rozjasňovač je jedním z nejlevnějších na trhu a působí velice přirozeně a „dodá pleti šťávu“. Pro mě je rozjasňovač neodmyslitelnou částí make-up rutiny a i přesto, že na něj moc žen neklade důraz, tak s finálním make-upem dokáže učinit přímo zázraky. Já mám odstín Narcissistic, který má nazlátlý nádech a hodí se spíše pro pleť se žlutým podtónem.


Paleta očních stínů – Lid Lingerie Shadow Palette (269,-). Tato paleta je skvělou volbou pro každodenní líčení. Skládá se ze 6 stínů, které jsou prášivější, ale velmi pigmentované a skvěle se nanáší. Další výhodou je to, že stíny jsou opravdu velké, tím pádem vám vydrží velmi dlouho.

Komentáře

  1. Taky tu mám od NYX pár produktů, připravených do soutěže, kterou bych ráda postla během léta :-) Ty tekuté rtěnky jsou super

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky