Náhrada za Foreo?! Aneb jak ušetřit pár tisíc.

Už dlouho jsem snila o tom, že bych si pořídila něco na čištění obličeje a jako jednou z variant se zdálo být Foreo. Problémem je, že se mi za to nechtělo utrácet tolik peněz a tak jsem se snažila najít nějakou lepší variantu. V tom najednou byly Vánoce a já pod stromečkem našla přístroj na čištění pleti značky SANITAS.



Tento přístroj obsahuje tři nástavce. Jeden z nich je kartáček na čištění pleti, další masážní nástavec a v neposlední řadě i chladivý nástavec. Jak z kartáčku, tak i z masážního nástavce jsem maximálně nadšená. Chladivý nástavec se předpokládám nejvíce osvědčí v létě. Kartáček používám na dodatečné vyčištění po odlíčení a masážní nástavec na zapracování séra do pleti. Skvělou výhodou je to, že přístroj má v sobě zabudovaný časovač, který stopuje 3x20 sekund, což je naprosto optimální čas na čištění pleti.


A kde můžete přístroj sehnat? Na LIDL eshopu a nyní v akci za pouhých 599 Kč!! I když si nejste jisti, zda by vám to vyhovovalo, tak je to lepší než vyhodit několik tisíc za Foreo, které pak jenom bude ležet na poličce. Pokud se bojíte kvality, tak vás mohu ujistit, že mám z Lidlu i elektrický kartáček na čištění zubů a již skoro dva roky funguje naprosto bez problému.

Máte zkušenosti s nějakým jiným přístrojem na čištění pleti?

Komentáře

  1. Tiež som si pod vianočným stromčekom našla podobný čistiaci prístroj Bellissima Imetec a musím povedať, že mi nesmierne vyhovuje :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam jen trochu problem, kde sehnat nahradni hlavice. Vsude jsou nahradni kartacky jen na nizsi radu. Na tento typ nikde. Ani v Nemecku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se po nich upřímně ještě nesháněla, ale vím, že v tom manuálu byla uvedená nějaká adresa, kde by je měli mít. Tam taky nejsou?

      Vymazat
    2. Vcera jsem googlila jako zbesila. Vyrobek prodava Lidl jako Sanitas a tam ani fň. Nicmene, pokud budete shanet nahradni hlavice, tak hledat vyrobek Beurer FC 95. To je uplne to same a ma i k dokoupeni hlavice Sensitive a na pory a to na ceskych eshopech. Docela vtipny, ze na Lidlu jsem strojek koupila ted za 500 a na jinych eshopech ten samy, jen znacka Beurer stoji cca 1700. Mazec. Kazdopadne na ElektoWorldu jsem si radeji za vcasu doobjednala uz ted nahradni kartacky.

      Vymazat
    3. Tak to je super! Děkuji za radu, určitě na to kouknu! :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky