Garnier masky - a.k.a. namíchej si sám

Co se týče pečující kosmetiky, tak mám Garnier velmi ráda, ale to už ode mě asi víte. Na začátku tohoto roku přišel Garnier s přelomovou technologií masek, které si namícháte sami. Jejich cena se pohybuje kolem 90 Kč, za což je hodně blogerek odsuzuje. Jako vážně? Koupí si předraženou kosmetiku v Sephoře a pak tohle? No nic, to nebudu komentovat, to by bylo asi na další článek :D




Maska funguje na principu toho, že je rozdělena na dvě části. V první je textilní maska a v druhé sérum, kterým si podle návodu masku napustíte. Rozluštění návodu a samotná akce zabere cca 15 vteřin (a ne půl hodiny, jak se opět někde můžete dočíst nebo zaslechnout). Balení obsahuje větší množství séra než maska dokáže absorbovat, proto já například použiji sérum i druhý den (bez masky samozřejmě). To je také jeden z důvodů, díky kterému nehodnotím cenu záporně, ale naopak mi přijde odpovídající.

K sehnání jsou dvě verze masky a to: Hyaluron Shot a Vitamin Shot. Co se týče účinků, tak nebudu rozepisovat každou masku zvlášť, ale vezmu to najednou. Obě krásně hydratují, nepnou, nedráždí, rozzáří pleť a jsou ještě o něco lepší než masky Aqua Bomb. Jediný rozdíl pozoruji v tom, že ta modrá je o něco více hydratační.

Podle mě je to skvělý marketingový koncept, a za to Garnier tleskám. Jsem ráda, že se i v drogerii mohou objevovat inovativní postupy a nemusí se vším přicházet pouze high-end.

Dále mám vzkaz pro ty, kterým masky přijdou předražené: Pamatujte, že kupujete mnohem větší blbosti za víc peněz. :D

Omlouvám se, že je to dnes tak útočné, ale nenašla jsem snad jedinou čistě pozitivní recenzi a opravdu si myslím, že všechnu tu kritiku si masky nezaslouží :)

A co vy? Už jste je vyzkoušeli? :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky