Propadáky roku 2018!!! Tohle nekupujte!

Článků s oblíbenými produkty jsou všude mraky, takže já se pokusím spíše ukázat ty, které se nacházejí na druhém konci, a tedy nejhorší produkty roku 2018. Předem bych chtěla říci, že to je pouze můj subjektivní názor a věřím, že se určitě najde někdo, komu tyto produkty budou vyhovovat. Je to vcelku směsice více značek, které mám obecně velmi ráda, ale některé produkty se jim prostě nepovedly.


Začneme u Dermacol a jejich tekuté rtěnky Matte Mania. U této rtěnky mám problém ten, že moc dlouho nevydrží a po chvilce začne vytvářet jakési ,,šupinky" uprostřed rtů a celkově to není nejpohodlnější tekutá matná rtěnka na nošení. Když bych vzala stejnou cenovou kategorii, tak mnohem lepší jsou od Rimmel nebo Maybelline.

Dále je to štětec od Makeup Revolution E103, tzv. blending brush. Štětec je poměrně tvrdý a neforemný, škrábe na oku a stíny s ním flekatí. Pokud sháníte štětec v této cenové kategorii, tak neváhejte a sáhněte po Ebelin z DM, který je tisíckrát lepší a jestli chcete ušetřit a pořídit si parádní sadu štětců, tak koukněte na můj článek o štětcích BH Cosmetics zde.

U Makeup Revolution zůstaneme a dalším propadákem je Ultra Cream Contour Palette, kterou jsem získala v Mystery balíčku. Na tuhle krémovou konturovací paletku jsem se hrozně těšila, ale předčasně. Paletka hrozně flekatí, odstíny jsou zvláštní a na pleti vypadají jako divné šmouhy. Jejich pudrová konturovací paletka je mnohem lepší.

Jako další tu máme Dermacol Lavender Water. Na tenhle produkt jsem již recenzi psala a byla jsem spokojená, ale po delším používání se ukázalo, že alkohol opravdu není dobrá věc a po každém použití byla moje pleť podrážděná, zejména pokud byla před tím vystavena sluníčku. Tohle je opravdu naprostá zbytečnost, která vaší pleti akorát uškodí.

Catrice je mojí neoblíbenější levnou značkou, ale i tak se jejich produkty dostaly do této kategorie a první z nich je Light Correcting Serum Primer. Tato podkladová báze vypadala celkem slibně, ale bohužel nefunguje ani s jejich make-upem. Já mám spíše suchou pleť, ale s tímto primerem vypadala celkem mastně a make-up na ní vůbec nedrží.

Dalším produktem od Catrice je Nude Illusion Loose Powder. Tento pudr je extrémně suchý a věřím, že někomu s mastnou pletí možná bude vyhovovat, ale mě dělal suché šupinky a ani moc nedokázal splynout s pletí.

Dále tu mám Trend It Up Sheer Nude Concealer. Tento korektor by nebyl až tak špatný, ale mě hrozně pálil pod očima. Pro mě je ale i problémem to, že není moc krycí a věřím, že v drogerii sežene lepší, jak od Maybelline, Makeup Revolution, Catrice, nebo Bourjois.

To by bylo vše. Doufám, že nejsem jediná, komu tyto produkty nesedí a věřím, že to někomu pomůže před zbytečnou koupí produktu. Máte nějaké jiné propadáky, do kterých se opravdu nevyplatí investovat? 

Komentáře

  1. Jsem překvapena tou levandulovou vodou, která mi docela sedne. Ale je pravda, že ve finále docela vysušuje 🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě to byla největší katastrofa, když jsem přišla zvenku a chtěla se ,,osvěžit", tak mi naskákaly miniaturní pupínky a strašně mě pálil obličej :D

      Vymazat
  2. Žiadny z týchto produktov nemám osobne vyskúšaný, každopádne Catrice mám veľmi rada, tak mi je ľúto, že sa tieto kúsky nevydarili. Takisto na rúže Matte Mania som počula mnoho chvál, tak ma dosť prekvapilo, že sú v tomto článku :) Ja som tiež nedávno písala o produktoch, ktoré mi vôbec nesadli a takisto tam bolo pár prekvapivých vecí :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Catrice zbožňuju a je to jedna z mých nejoblíbenějších drogerkových značek, ale ten pudr určitě bude sedět někomu, kdo má mastnější pleť, já jsem celoročně sušenka :D S Dermacolem mám už několik let ,,love-hate relationship" :D Buď mi ty produkty úplně vystřelí ze židle, nebo to je totální katastrofa :D

      Vymazat
  3. Ta rtěnka je zrovna v tomhle odstínu úplné peklo. Jedna z mála věcí, které vyhodím dlouho před expirací.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám teda dát šanci jinému odstínu? Mně tedy nevadil odstín, ale kvalita.

      Vymazat
  4. Netuším jak jsou na tom kvalitou brushes od revolution každopádně paletky mají úžasné . Co se týče Dermacolu rovněž nesnesu produkty s obsahem alkoholu. Věřím ze to pleti vůbec neprospívá.

    MELISSA KINSLEY | www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se štětců týče, tak je to opravdu špatné a například s levnějšími od BH Cosmetics (k sehnání na notino.cz) jsou absolutně nesrovnatelné. V paletkách je podle mě MR nepřekonatelný, když bereme poměr cena/výkon.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky